27.11.06

Η εκκίνηση...

'Οταν ο David άναψε την ...webcam
Πολιτική & Πολιτικοί στη new media εποχή

Η ομάδα του "ΕνΤhesis" οργάνωσε και επιμελήθηκε ένα αφιέρωμα σχετικά με την "εισβολή" των new media στο χώρο της πολιτικής και της επικοινωνίας αλλά και το βαθμό ανταπόκρισης του πολιτικού δυναμικού -στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο αφιέρωμα που φιλοξενείται στο τεύχος Δεκεμβρίου της σειράς "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - THE ECONOMIST" (κυκλοφορεί ως ένθετο μαζί με την εφημερίδα το προσεχές Σάββατο) συμμετέχουν οι: Κυριάκος Μητσοτάκης, Νάσος Αλευράς, Πάσχος Μανδραβέλης, Γιάννης Λάριος, Ηλίας Σιακαντάρης, Κων/νος Αγγελόπουλος, Τάσος Οικονόμου, Κων/νος Κοσκινάς, Κώστας Τσαούσης.

Το συγκεκριμένο post έχει το νόημα της προαναγγελίας της δημοσίευσης αυτού του αφιερώματος.

Η ομάδα του "ΕνThesis" έχει επιλέξει να συνεχίσει την ενασχόληση της με την έρευνα αναφορικά με την αξιοποίηση των new media στον χώρο της επικοινωνίας ως αναπόσπαστο κομμάτι της νέας ψηφιακής εποχής και το 2007. Έτσι, σε αρκετά απο τα 12 μηνιαία τεύχη της σειράς των ειδικών αυτών εκδόσεων (κυκλοφορούν το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα ως ένθετα στην εφημερίδα "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" ) θα φιλοξενηθούν αφιερώματα , ειδικές στήλες κ.λπ σχετικά με τα new media.

Η λειτουργία του συγκεκριμένου blog εξυπηρετεί πέραν της διαχύσης της πληροφορίας σχετικά με τις δραστηριότητες και τους σχεδιασμούς της ομάδας του "ΕνThesis"και την ανάγκη της διασύνδεσης μεταξύ των μελών της ομάδας των συντακτών και όλων των φίλων που θα ήθελαν με τον έναν ή άλλο τρόπο (σχόλια, παρατηρήσεις, ιδέες, προτάσεις) να συμβάλλουν σε αυτόν τον ανοικτό δημόσιο διάλογο δίχως περιορισμούς και σκοπιμότητες... Με λίγα λόγια, το blog του"ΕνThesis"Τeam δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο απο ένα σημείο συνάντησης.

(Για όσους ενδιαφέρονται παλαιότερα δημοσιευμένα αφιερώματα του "ΕνThesis" στο site του Forum "ΑΓΟΡΑΙΔΕΩΝ"-www.agoraideon.gr).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

i came across this blog and find it interesting. A kind of not very related question: are there any electronic copies of your monthly The economist special edition?